01.Noi îți trimitem curierul chiar la ușa ta

? Poți aduce personal comanda ta la sediul nostru pe str. Bujorul Alb 49, sector 2 sau putem trimite un curier pentru a le ridica.

✒️Plasează o comandă indicând datele necesare în formularul de mai jos.

?Taxele de curierat (în total tur-retur) sunt 39 RON pe București-Ilfov, 49 RON în țară. Lista noastră completă de prețuri o regăsești și în josul paginii. Livrăm GRATIS comenzi de peste 499RON.

02. Verificăm și începem procesul

Îndată ce ajunge la noi, comanda ta este verificată să corespundă detaliilor din formularul de comandă. Înainte de procesul de ascuțire, acestea se sterilizează la autoclav, respectând standardele și normele de sterilizare.

⚕️Dacă trimiteți instrumentele sterilizate în prealabil, veți beneficia de o reducere de 10% pentru instrumente. Acestea trebuie să fie ambalate în pungi speciale de sterilizare și să conțină martor indicator de sterilizare. 

?Dacă ai și o freză ce necesită reparații, ești contactat/ă pentru a-ți comunica costurile în prealabil. 

03. Comanda ta este trimisă înapoi la tine

?Ne facem treaba cum știm mai bine iar când e gata, trimitem instrumentele înapoi prin curier, împachetate cât mai bine.

?Tot procesul, cu tot cu transportul tur retur dureaza deobicei 4 zile, cel mult o saptămână.

♻️Nu ai cu ce lucra? Nici o problemă, poți cere freză sau instrumente la schimb!

4,5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Pe baza a 94 recenzii pe Google

SERVICII DE ASCUȚIRE

SERVICII DE REPARAȚII FREZE

TAXĂ URGENȚĂ +30% DIN PREȚURILE AFIȘATE

Ascutzit.ro - Tocilărie, Atelier Reparații Freze - București IconAscutzit.ro - Tocilărie, Atelier Reparații Freze - București

Strada Bujorul Alb 49, București

4,5 94 reviews

 • Avatar Miki Mihaela ★★★★★ acum o săptămână
  Mulțumesc frumos pentru promtitudine și pentru calitatea serviciilor pe care le oferiți!
  Mandrina funcționează impecabil iar forfecuțele(sincer ,chiar nu credeam ca mai pot fi resuscitate),sunt top!
  Cei mai buni sunteți!👏👏👏
 • Avatar Bulgaru Denisa ★★★★★ acum o lună
  Cand deschizi coletul de la Ascutzit.ro simtiti cum miroase aurul! Asta este definitia! Sunt geniali si profesionisti. Este a doua oara cand apelez la ei si nu am avut nicio problema. Forfecutele sunt foarte ascutite si taie perfect! Freza … More Strong 210 o trimit la ei pentru a doua oara pentru revizie anuala si la fel nu am avut nicio problema cu ea dupa ce au fost schimbate consumabilele mandrinei! Ii recomand cu mare drag si le multumesc ca exista!
 • Avatar irina stanciu ★★★★★ acum 4 săptămâni
  Profesioniști la superlativ, calitatea meseriei lor este cu foarte mult peste toți tocilarii din București la momentul asta! În ultimul an am încercat nu știu câți tocilari, nu au reușit sa își facă meseria nici măcar 50/100 din ce fac … More oamenii ăștia! Dacă știi ce sa ceri sunt sigura ca ei sunt în stare sa să lucreze în asa fel în cât sa te întorci mulțumit și fericit ca ai găsit niște profesioniști într-o meserie pe cale de dispariție! Să vă de-a Dumnezeu sănătate și multumesc, datorită vouă sunt salvată și nu mai îmi bat capul tocilarii vieții și cu forfecute prost ascuțite!
 • Avatar Sterian Estera ★★★★★ acum o lună
  Recomand! Am lasat mandrina de la freza Strong 210 pentru ca avea nevoie sa fie reparata si au fost foarte profesionisti. In mai putin de 30 de minute freza a fost gata. Alex a fost cel care s-a ocupat de mandrina insa tot personalul cu … More care am interactionat au fost foarte amabili si saritor.
 • Avatar Miruna Matei ☆☆☆☆ acum o lună
  Am trimis o mandrina de la freza Strong 210 pentru curatare si schimb rulmenti, iar dupa ce am primit-o inapoi a mers din ce in ce mai rau. Am trimis-o de 3 ori consecutiv la distante scurte de timp in service si situatia se agrava. Ultima … More data cand am trimis-o am fost nevoita sa-mi achizitionez alta freza sa am cu ce lucra, iar pe cand am primit mandrina inapoi am testat-o putin, parea ok si am tinut-o in cutie, folosind-o intre timp pe a doua.
  Dupa un an am fost nevoita sa revin la Strong si nu mare mi-a fost uimirea cand dupa o saptamana de munca, iar a inceput sa scoata sunete puternice si sa vibreze. Deci timp si bani irositi!