Povestea noastră:

Experți în lame de tot felul.

Povestea noastră începe cu un antreprenor frustrat de calitatea serviciilor de ascuțire din România, ce întâlnește un inginer din Rusia,
specializat pe această nișă . Acesta din urmă emigrează în România pentru colaborare și așa ia naștere Ascutzit.ro.

Fiind ingineri abordăm ascuțirea lamelor așa cum ar trebui sa fie aceasta activitate. La o lamă nu este importantă doar ascuțirea propriu zisă, ci și celelalte lucruri legate de anatomia ei.

Pentru multă lume ascuțirea pare un lucru banal, dar nu este deloc așa . Ascuțitul este un proces complex, studiat în profunzime, din cele mai vechi timpuri. Înca de la primul contact al omului cu manipularea metalului, acesta a fost un aspect important, fiind procesul care determina calitatea instrumentelor.

Astazi, 80% dintre instrumentele de tăiat sunt ascuțite de către producător cu ajutorul unui utilaj automatizat, fară să li se acorde atenție individuală, în timp ce noi tratam personalizat fiecare lamă, oferind atenție la detalii, proces simțit mai ales in rezultatul final. De exemplu, după ce ascuțim un cuțit de 100 de lei, aceasta va tăia ca unul de 1.000 de lei, singura diferență va fi că acel cuțit de 100 de lei se va toci mai repede pentru ca este facut dintr-un material mai moale.

Contactați-ne!
Fondator

George Timbur

SMM

Elena

Tehnician tocilar

Sergiu

Tehnician reparații freze

Dima

Manager atelier

Adi

Tehnician tocilar

Gabi

Contabil primar

Ninelly