fbpx Skip to main content

Coș

Restabilirea cuțitelor este un proces anevoios, în timpul căruia se folosesc dispozitive și procedee speciale. Este aproape imposibil să obții același efect la domiciliu, fără abilități și echipamente profesionale. Ascuțirea cuțitelor trebuie efectuată ținând cont de mai mulți factori:

-materialul;
-vechimea;
-grosimea și lățimea lamei;
-scop (de exemplu, ascuțirea cuțitelor de vânătoare e diferită);
-defecte (capăt rotunjit, găuri în lamă și altele).

Numai un maestru competent înțelege toate subtilitățile procesului. La „Ascutzit.ro”, nu doar îți vom restaura cuțitele tale dar le și vom da forma necesară pentru a împiedica tocirea lor rapidă.

Ascuțirea cuțitelor moderne, din ceramică, trebuie încredințată unui specialist calificat, este un proces dificil, în timpul ascuțirii trebuie respectate o serie de reguli, obligatorii, inclusiv calcularea micro-nivelului de înclinare a cuțitului în raport cu suprafața de prelucrare. Cea mai mică încălcare poate duce la deteriorarea completă a cuțituliui ceramic. Prin urmare, este mai bine să contactezi un atelier de ascuțit, al cărui specialiști au experiența și abilitățile necesare, care s-au familiarizat cu ascuțirea cuțitelor non-standart.

Ascuțirea cuțitelor pentru mașinile de tocat carne necesită, uneori, mai mult efort, în special cele apărute acum, recent. Deseori, aceste cuțite se fac din aliaje, drept urmare metalul poate fi sfărâmicios și se deteriorează foarte ușor. Manipularea ineptă poate, ca urmare, să distrugă complet cuțitul, fără a-i mai lăsa șanse să fie restaurat.

Ascuțirea echipamentelor specializate
Ai încercat vreodată să ascuți un ferăstrău?
Știai că și un motoferăstrău tot trebuie ascuțit? Lanțurile acestora se ascut manual și, crede-mă nu o vei putea face din prima fără ajutorul unui specialist. Recomandarea noastră – încredințează-te unui profesionist. Prelucrarea oțelului de calitate slabă, poate duce la procese ireversibile, atât deteriorarea lanțului, cât și defectarea întregului instrument. La „Ascutzit.ro” ascuțirea lanțurilor este disproporțional de ieftină în raport cu prețul unui dispozitiv nou.

Cuțitele stainless, ori cele din aliaje simple, pot fi ascuțite în câteva ore(la cererea clientului). Viteza de lucru nu va afecta deloc calitatea acesteia.

Specialiștii atelierului „Ascutzit.ro” garantează rezultate excelente inevitabil.

Lasă un comentariu