fbpx Skip to main content

Coș

Ce înseamnă Ascutit Cutite Profesional

Ascuțirea cuțitelor efectuată de specialiști, folosind cele mai performante echipamente disponibile, înseamnă că astfel cuțitele tale vor fi cel puțin la fel de performante cum erau la achiziția lor. În cele mai frecvente situații, cuțitele vor fi chiar mai ascuțite decât erau la cumpărarea lor. Secretul este că lucrăm manual fiecare cuțit în parte, utilizând echipamente dedicate, spre deosebire de fabricile care folosesc utilaje industriale de ascuțire în serie. Echipa de specialiști în ascuțire cuțite este condusă de un inginer cu experiență internațională, familiarizat cu majoritatea tipurilor de cuțite disponibile.

Încă te mai gândești dacă să apelezi la un furnizor de servicii de ascuțire profesională cuțite? Ia în considerare faptul că oferim garanție 100% clienților: dacă e ceva ce nu te mulțumește la modul în care am ascuțit cuțitul, îți dăm banii înapoi.

Preț Ascutit Cutite Profesional

Prețul serviciului de ascuțire cuțite profesional depinde de mărimea și de tipul cuțitului.

Pentru cuțitele de bucătarie, de shaorma de vânatoare și alte tipuri de lame tariful este de 1 leu pe cm de ascuțit – minimum 15 lei. La cuțitele japoneze este de 40 de lei, iar pentru cuțitul de mașină de tocat – 20 lei.

Tariful total pentru Ascutit Cutite Profesional este format din:

 • Prețul pentru manoperă, menționat mai sus
 • Prețul de transport
 • Livrăm GRATIS comenzi de peste 300 RON.
 • Costul de preluare și livrare cuțite în București este de 30 lei
 • Costul de preluare și livrare cuțite în România este de 40 lei

Pentru alte cuțite și proiecte speciale îți vom face o cotație personalizată. În acest sens, te rugăm să ne oferi mai multe informații despre ce lamă dorești să ascuțim.

Este urgent? Pentru cei care se grăbesc tare, percepem un tarif de urgență de 10 la sută din prețurile standard menționate mai sus. Pentru a beneficia de serviciul în regim de urgență, te așteptăm cu instrumentele la atelier, la adresa: Inginer Spiridon Iorceanu 5, sector 2, Bucuresti

Garanție la Ascutit Cutite Profesional: banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Principala garanție sunt miile de cuțite ascuțite profesional de echipa noastră de-a lungul timpului și clienții care se întorc mulțumiți. Suntem specializați în ascuțirea cuțitelor și avem toate instrumentele necesare. Dacă dintr-un motiv sau altul nu ești mulțumit pe deplin de cum am ascuțit un cuțit, îți returnăm pe loc banii plătiți. Fară detalii suplimentare, fără discuții inutile: banii înapoi dacă ceva nu te mulțumește pe deplin la cuțitele acuțite profesional.

Ascutit Cutite Profesional: în cât timp primești cuțitul ascuțit înapoi

Știm că îți dorești să folosești cât mai repede cuțitele pe care ni le trimiți spre ascuțire. De aceea, am creat un program de lucru prin care îți garantăm ascuțirea instrumentelor în maximum 24 de ore, de pe o zi pe alta.

Ce trebuie să faci?

 • Completezi formularul de contact
 • Te vom contacta noi telefonic pentru a confirma comanda
 • Curierul vine la tine să ridice coletul cu cuțitele de ascuțit
 • Ascuțim cuțitele, le testăm, validăm manopera efectuată
 • Trimitem prin curier cuțitele

Dacă te grăbești, poți veni să aduci cuțitele la sediul nostru din strada Inginer Spiridon Iorceanu 5, sector 2, Bucuresti

Ascutit Cutite Profesional: de câte ori poți să duci un cuțit la ascuțit

Ceea ce se feresc să îți spună cei care vând mașinării de ascuțire și alți furnizori de servicii de tocilărie este că fiecare ascuțire reprezintă de fapt eliminarea unui strat de material din cuțit. Cei care lucrează neîngrijit, folosind materiale neperformante, pot distruge un cuțit atunci când îl ascut prea brutal.

De aceea, metoda noastră de ascuțit cuțite are în vedere protejarea cuțitului și maximizarea duratei de viață a fiecărui cuțit. Eliminăm cea mai subțire peliculă de material, astfel încât să te bucuri de cuțit mulți ani de-acum înainte și să-l mai poți ascuți de alte câteva zeci de ori. Fie că este vorba de un simplu cuțit de 100 de lei, fie de un cuțit japonez de zecii de mii de lei.

Cum îți dai seama că un cuțit are nevoie de ascuțire?

Atunci când performanța unui instrument de lucru nu mai este cea dorită, e clar că trebuie intervenit cat mai rapid. Același lucru este valabil și în ceea ce privește cuțitele folosite. Dacă nu mai ești mulțumit de modul în care taie, a venit momentul să apelez la serviciile profesioniste de ascuțire. Dacă dorești, ne poți trimite prin e-mail sau prin mesagerie câteva fotografii cu lama cuțitului, să încercăm să îți oferim un răspuns. Recomandarea noastră este să nu folosești ne ascuțite pentru că riști să le deteriorezi.

Sfaturi și recomandări pentru creșterea duratei de viață a cuțitelor

În momentul în care primești cuțitele ascuțite de la noi, îți vom trimite și un ghid de recomandări și sfaturi pentru îngrijirea obiectelor ce tocmai au fost ascuțite. Cele mai importante recomandări generale ale specialiștilor noștri sunt:

 • Folosește fiecare cuțit doar în scopul pentru care a fost realizat
 • Ai grijă să nu scapi pe jos și să arunci cuțitele
 • Spală le și usucă le cu mare grijă întotdeauna
 • Folosește un suport de lemn pentru cuțite, nu din alt material
 • Folosește tocătoare de lemn, nu din sticlă

Un comentariu

 • Badin spune:

  Multumesc pentru minunata postare! Cu siguranta mi-a facut placere sa o citesc, s-ar putea sa fii un autor grozav. Voi avea grija sa va marquez blogul si voi reveni de acum inainte. Vreau sa va incurajez sa continuati sa scrieti minunat, sa aveti o dimineata buna!

Lasă un comentariu